VOP certificaat

Het belang van een VOP certificaat mag niet onderschat worden. VOP staat voor Voldoende Onderricht Persoon, en behelst alle veiligheidseisen aan moet voldoen voordat deze persoon in de elektrotechniek aan de slag mag. U begrijpt, als uw bedrijf dit soort werkzaamheden uitvoert zal uw personeel dit certificaat moeten halen. En we hoeven waarschijnlijk niet uit te leggen waarom. Per slot van rekening brengt het werken met elektrotechniek nog wel wat gevaren met zich mee, waar u uw personeel natuurlijk zoveel mogelijk tegen zult willen beschermen. PTC Opleidingen heeft meerdere opleidingen voor u klaarstaan, waar uw personeel grondig alle kennis mee toegediend krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op om deze mogelijkheden met ons te bespreken.

Een VOP certificaat behalen met PTC Opleidingen

Heeft u medewerkers die een certificaat voor VOP moeten behalen? Bij VOP heeft u daarvoor meerdere keuzes. Zo kunt u uw mensen bij ons langs laten komen voor een cursus. Wij zijn gevestigd in Vianen, waar we onze cursussen geven. U kunt er echter ook voor kiezen om uw mensen in company te laten onderrichten in hun bedrijfsveiligheid. Zeker als u meerdere mensen heeft die tegelijkertijd de cursus gaan volgen is dit een perfect alternatief. U bent uw mensen dan niet langere tijd kwijt, waar bij komt dat onze docenten de cursus geheel aan kunnen passen aan uw bedrijfssituatie. Maar het kan nog makkelijker!

Online een VOP certificaat behalen

PTC Opleidingen biedt de mogelijkheid om online het VOP certificaat te behalen. Uw personeel kan dan ongestoord zelf met de materie aan de slag. Sterker nog: we bieden zelfs de mogelijkheid aan om ook het examen voor dit certificaat online te doen. Het certificaat voor VOP halen kan eigenlijk niet makkelijker! PTC Opleidingen wil het op deze manier iedereen mogelijk maken een cursus bij ons te volgen. We zijn een professioneel instituut waar zeer vakbekwame mensen werkzaam zijn, die hun kennis graag delen met anderen. Op deze manier kunnen we de werksituatie bij uw bedrijf ook sterk verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op om onze uitgebreide mogelijkheden met u te bespreken.